Grenada

View listings

grenada.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Grenada

Fastighet till salu i Grenada

Om du letar efter en fastighet till salu i Grenata behöver du läsa vår rapport om fastighetsmarknaden. Grenada är ett karibiskt land bestående av en huvudö och flera mindre öar runt. Den centrala ön Grenada är smeknamnet Spice Island och tar sitt namn från staten, det presenterar ett kuperat territorium hem till muskotplantor. Här finns huvudstaden, St George's, vars färgglada hus, georgiska byggnader och Fort George från början av 1800-talet har utsikt över den smala Carenage hamnen. I söder finns Grand Anse Beach.

Grenada ligger norr om Trinidad och Tobago och söder om Saint Vincent och Grenadinerna.

Fastighetsmarknaden i Grenada har ökat avsevärt år 2018 och denna positiva trend förväntas fortsätta 2019.

Förra året var ett positivt år för Grenada: efter nästan sju år av sammandragning och stagnation orsakad av den globala ekonomiska kollapsen ser vi äntligen stabiliseringstrender och tecken på tillväxt på fastighetsmarknaden. Så det här är ett bra ögonblick om du vill köpa en fastighet till salu i Grenada.

Återhämtningen av Grenada-marknaden beror på de ekonomiska återhämtningarna i Förenta staterna och Förenade kungariket, eftersom de flesta internationella köpare intresserade av fastigheter till salu i Grenada kommer från dessa 2 länder. Även om utländska köpare utgör endast 7% av transaktionerna, är deras andel i värde väsentlig.

 

Marknadsökningen har också gynnats av programmet Citizenship by Investment (CBI), vilket medförde att olika lyxutvecklingar kunde få det nödvändiga kapitalet genom fraktionellt ägande eller försäljning av aktier i bolaget.

Detta program har uppnått betydande dragkraft. CBI-programmet bör ge ytterligare utveckling av fastigheter.

Utlänningar kan köpa mark i Grenada. Utlänningar måste betala skatt på den utlänningsfastighet som motsvarar 10% av fastigheten, vilket ger dem tillstånd att hålla utländskt land.

I allmänhet är utbyten cirka 4,3% för fastigheter i kustnära områden i Grenada, centrum för hyresmarknaden.

Hyror på öarna är övervägande säsongsbetonade, men den här siffran är för långsiktiga leasingavtal.

Grenada fastighetsmarknaden fortsätter att expandera och utvecklas och sätta en ny försäljningsrekord för fastigheter till salu i Grenada. Flera projekt som anländer 2018 är placerade för att skapa nya nivåer av lyxfastigheter.

  •  
    Flytta till Grenada. Expatriate och bor i Grenada

        Efter analysen av de viktigaste turist- och icke-turistmålen, som är idealiska för att omfördela sig, identifierar vi utan tvekan en verkligt unik och oreparabel verklighet. Inbäddad i Karibiska havet är den obestridda huvudpersonen i vår mini-guide idag ön Grenada. Det perfekta stället ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 21636

Försäljning Villa, Grenada, St Patrick, Sauteurs, Mt Rodney

4,856,686.88SEK
Försäljning
Villa

929.03 m²
Nyligen byggd, fullt möblerad, 2 vånings hus i härliga Grenada, 4 sovrum (badrum sovrummet) 3 badrum, 2 vardagsrum, stort kök, matsal och tvättstuga. ...
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB